X


بازدید کننده گرامی خوش آمدید
سه شنبه 4 اردیبهشت
لیست خرید من
                                                                                                                                                                            نمایش خبر
                                                                                                                                                                            آشنایی با بابل تی

                                                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                            بابِل‌تی نوشیدنی است که زادگاهش تایوان می‌باشد، بابل تی با سفر به آمریکا و کانادا جایگاهی بین‌المللی و جهانی پیدا کرد و شهرتش را در این سفر بدست آورد. «بابل» به دانه‌های همچون مروارید اطلاق می‌شود که از گیاهی به نام تاپیوکا یا کاساوا تهیه شده‌اند و می‌بایست پیش از مصرف پخته شوند. طبق بررسی و تحقیقات به عمل آمده گیاه تاپیوکا حاوی آهن و آنتی‌اکسیدان می‌باشد. 
                                                                                                                                                                             
                                                                                                                                                                            بابل تی با عناوین دیگری مانند چای شیر، آب بوبا، چای بوبا و چای شیر حباب دار نیز شناخته می شود و نوشیدنی مخصوص کشور تایوان است که بعنوان چای تاپیوکا نیز معروف است چون گلوله های مرواریدی تاپیوکا، جزء اصلی این چای محسوب می شوند. چای حباب دار حاوی یک چای پایه مانند چای سفید، سبز یا سیاه است که با شیر یا سایر میوه ها مخلوط می شود. از ژله ی میوه ها نیز میتوان استفاده کرد. به این مخلوط میتوانید مقداری یخ اضافه کنید تا صاف و یکدست شود.میوه ها و طعم های مختلفی را می توانید در این چای استفاده کنید. روش تهیه مروارید تاپیوکا بسیار ساده است به این ترتیب که ابتدا آنها را بخیسانید سپس “آب شکر” را آماده کنید: ۱۰۰ میلی‌لیتر آب داغ را با ۱۰۰ گرم شکر قهوه‌ای مخلوط کنید (اگر شکر قهوه‌ای ندارید می‌توانید از شکر سفید و عسل استفاده کنید) . آن‌قدر هم بزنید تا شکر حل شود. سپس آن را در یک ظرف بریزید. تاپیوکا را به مدت ۱۵ دقیقه در آب شکر داغ بگذارید بماند و تمام پس از ۱۵ دقیقه مروارید شما آماده هست و حالا میتوانید آن را داخل مخلوط چای خود بریزید و با یک نی نوش جان کنید  . چای هم میتواند به روش دلخواه شما آماده شود . 
                                                                                                                                                                             
                                                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                            تاریخ انتشار:دوشنبه 8 آذر 1400

                                                                                                                                                                            چه خبر از کندو ؟

                                                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                            :: اطلاعیه : 

                                                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                            شماره تماس با ما 

                                                                                                                                                                            0935-5040442


                                                                                                                                                                            مسئولیت فروشگاه کندو فقط تا درب شرکت منزل و برای مشتریان محترم شهرستان تا درب پست یا ترمینال میباشد. مراجعه حضوری برای خرید اجناس امکان پذیر نبوده و تحویل کالاها فقط به صورت در محل انجام می گردد. هزینه ی حمل در برخی از مواقع با تخفیف و در برخی دیگر به صورت کامل بر روی فاکتور مشتریان محترم محاسبه خواهد شد که پس از ثبت سفارش توسط ایشان، میزان آن مشخص خواهد شد . همچنین زمان تحویل سفارشات در قسمت توضیحات کالاها در سایت ذکر شده و معمولا بین ۲ تا ۳ ساعت خواهد بود. تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه بوده و دارای تاریخ انقضای معتبر می باشد. قیمت کالاهای این سایت همان قیمت درج شده روی آنهاست. همچنین خرید عمده ی محصولات با هماهنگی تلفنی و با تخفیف برای مشتریان محترم امکان پذیر خواهد بود. 


                                                                                                                                                                            :: شرایط بازپس گیری کالا در فروشگاه کندو : 

                                                                                                                                                                            شرایط مرجوع کردن این نوع از کالاها به شرح زیر است  :

                                                                                                                                                                            ۱- فقط کالاهایی که تاریخ انقضای آنها معتبر نباشند و بسته بندی آنها توسط پیک سهوا مخدوش شده باشد و فقط تا ۲۴ ساعت بعد از خرید امکان بازپس گیری دارد ۲- کالا به همان شکل که تحویل داده شد به همان شکل تحویل گرفته خواهد شد. ۳- کالای مرجوع شده فقط با کالای جایگزین و اصلاح شده تعویض می گردد .واریز به کارت به طور کلی انجام نمیشود و وجه اضافی به اعتبار کاربر در سایت اضافه شده و تماما قابل خرید با قیمت روز کالاها است .