برخی افراد موز زرد مایل به سبز را میپسندند؛ برخی طعم شیرین موزی که لکههای قهوهای دارد را دوست دارند. اما تنها طعم این موزها با هم متفاوت نیست، بلکه اثرهای متفاوتی بر بدن و سلامتی میگذارند :: موز سبز موز نارس و سبز، ۲۰ برابر موز رسیده دارای نشاسته مقاوم است. این یعنی، موز نارس برای ثابت کردن سطح قند خون مفید است و همچنین باکتری «مفید» در روده بزرگ میسازد؛ موجب بالا رفتن آنزیمهای هضم غذا و جذب ویتامین میشود. :: موز زرد هر چقدر موز رسیدهتر باشد، نشاسته موجود در آن بیشتر به قند تبدیل میشود. از این رو، موز زرد برای بالا بردن سطح انرژی ورزشکاران مفید است، هضم آنها راحتتر است و برعکس موز سبز ایجاد نفخ نمیکند.اما هرچه موز رسیدهتر شود ریزمغذیهای آن از جمله ویتامینهای ب، آ، ث، و مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، منگنز و پتاسیم خود را از دست میدهد. :: موز زرد با خالهای قهوهای خالهای قهوهای نشانگر سطح بالاتر قند در موز است. با این حال، موزی که کاملا رسیده باشد نوعی ماده به نام «فاکتور نکروز تومور» تولید میکند که ایمنی بدن را در برابر سرطان بالا میبرد. :: موز قهوهای موز گاز اتیلن تولید میکند که موجب قهوهای شدن و تغییر بافت آن میشود. موزی که بیش از حد رسیده باشد مقدار زیادی از نشاستهاش را به قند تبدیل کرده که البته اگر جایگزین شکر شود، به مراتب برای بدن مفیدتر است. در عین حال، مقدار زیادی از ریزمغذیهای خود را از دست میدهد و کمکم بیشتر طعم الکل خواهد داد تا شکر، زیرا هر موز قهوهای نیم گرم الکل دارد و اگر به آن مخمر و شکر اضافه شود میتوان از آن الکل گرفت.
برخی افراد موز زرد مایل به سبز را میپسندند؛ برخی طعم شیرین موزی که لکههای قهوهای دارد را دوست دارند. اما تنها طعم این موزها با هم متفاوت نیست، بلکه اثرهای متفاوتی بر بدن و سلامتی میگذارند
:: موز سبز
موز نارس و سبز، ۲۰ برابر موز رسیده دارای نشاسته مقاوم است. این یعنی، موز نارس برای ثابت کردن سطح قند خون مفید است و همچنین باکتری «مفید» در روده بزرگ میسازد؛ موجب بالا رفتن آنزیمهای هضم غذا و جذب ویتامین میشود.
:: موز زرد
هر چقدر موز رسیدهتر باشد، نشاسته موجود در آن بیشتر به قند تبدیل میشود. از این رو، موز زرد برای بالا بردن سطح انرژی ورزشکاران مفید است، هضم آنها راحتتر است و برعکس موز سبز ایجاد نفخ نمیکند.اما هرچه موز رسیدهتر شود ریزمغذیهای آن از جمله ویتامینهای ب، آ، ث، و مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، منگنز و پتاسیم خود را از دست میدهد.
:: موز زرد با خالهای قهوهای
خالهای قهوهای نشانگر سطح بالاتر قند در موز است. با این حال، موزی که کاملا رسیده باشد نوعی ماده به نام «فاکتور نکروز تومور» تولید میکند که ایمنی بدن را در برابر سرطان بالا میبرد.
:: موز قهوهای
موز گاز اتیلن تولید میکند که موجب قهوهای شدن و تغییر بافت آن میشود. موزی که بیش از حد رسیده باشد مقدار زیادی از نشاستهاش را به قند تبدیل کرده که البته اگر جایگزین شکر شود، به مراتب برای بدن مفیدتر است. در عین حال، مقدار زیادی از ریزمغذیهای خود را از دست میدهد و کمکم بیشتر طعم الکل خواهد داد تا شکر، زیرا هر موز قهوهای نیم گرم الکل دارد و اگر به آن مخمر و شکر اضافه شود میتوان از آن الکل گرفت.
:: اطلاعیه :
شماره تماس با ما
0935-5040442
مسئولیت فروشگاه کندو فقط تا درب شرکت منزل و برای مشتریان محترم شهرستان تا درب پست یا ترمینال میباشد. مراجعه حضوری برای خرید اجناس امکان پذیر نبوده و تحویل کالاها فقط به صورت در محل انجام می گردد. هزینه ی حمل در برخی از مواقع با تخفیف و در برخی دیگر به صورت کامل بر روی فاکتور مشتریان محترم محاسبه خواهد شد که پس از ثبت سفارش توسط ایشان، میزان آن مشخص خواهد شد . همچنین زمان تحویل سفارشات در قسمت توضیحات کالاها در سایت ذکر شده و معمولا بین ۲ تا ۳ ساعت خواهد بود. تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه بوده و دارای تاریخ انقضای معتبر می باشد. قیمت کالاهای این سایت همان قیمت درج شده روی آنهاست. همچنین خرید عمده ی محصولات با هماهنگی تلفنی و با تخفیف برای مشتریان محترم امکان پذیر خواهد بود.
:: شرایط بازپس گیری کالا در فروشگاه کندو :
شرایط مرجوع کردن این نوع از کالاها به شرح زیر است :
۱- فقط کالاهایی که تاریخ انقضای آنها معتبر نباشند و بسته بندی آنها توسط پیک سهوا مخدوش شده باشد و فقط تا ۲۴ ساعت بعد از خرید امکان بازپس گیری دارد ۲- کالا به همان شکل که تحویل داده شد به همان شکل تحویل گرفته خواهد شد. ۳- کالای مرجوع شده فقط با کالای جایگزین و اصلاح شده تعویض می گردد .واریز به کارت به طور کلی انجام نمیشود و وجه اضافی به اعتبار کاربر در سایت اضافه شده و تماما قابل خرید با قیمت روز کالاها است .