عدس از جمله حبوبات پرخاصیتی است که در پخت انواع آشها، عدس پلو و بعضی خوراکها مورد استفاده قرار میگیرد. اگرچه در کشور ما تنها از عدس معمولی یا همان عدس سبز در پخت غذا استفاده میشود ولی نوع دیگری از عدس نیز وجود دارد که آن را عدس قرمز یا همان دال عدس میگویند. این نوع عدس در غذاهای هندی و پاکستانی بسیار مورد استفاده قرار میگیرد؛ در ضمن دالعدس را به صورت لپهای عرضه و مصرف میکنند. خواص غذایی ـ عدس دارای طبیعتی معتدل ولی خشک است. ـ همانطور که میدانید، عدس منبع غنی پروتئین گیاهی است؛ به طوری که مقدار پروتئین موجود در ۱۵گرم عدس، بسیار بیشتر از ۱۵ گرم گوشت گاو است. علاوه بر پروتئین، عدس حاوی اسیدهای آمینه مختلف، ویتامینهای گوناگون از جمله ویتامین B و مواد معدنیای همچون آهن، کلسیم و فسفر است. خواص درمانی ـ عدس به علت داشتن آهن، برای رفع کمخونی و افزایش شیر مادران شیرده مفید است. ـ عدس نفاخ، دیرهضم و کاهشدهنده میل جنسی است؛ در ضمن زیادهروی در خوردن آن سبب غلیظشدن خون و کند شدن جریان آن در رگها میشود. ـ اغلب ما هر سال یک بار، عدس را خیسانده و برای سبزکردن سبزه مورد استفاده قرار میدهیم، درحالیکه جوانه عدس نیز مانند جوانه گندم و ماش بسیار پرخاصیت است. ـ عدس، لعابدار است و به همین علت مصرف آن برای ناراحتیهای رودهای توصیه میشود. یک پیمانه عدس پخته چه دارد؟ انرژی پروتئین هیدرات کربن چربی فیبر آهن پتاسیم فولات نیاسین ۲۲۹ کالری ۱۷٫۸ گرم ۳۹٫۸ گرم ۰٫۷۵ گرم ۱۵٫۶ گرم ۶٫۶ میلیگرم ۷۳۰ میلیگرم ۳۵۷ میکروگرم ۲٫۱ میلیگرم منبع : آشبزی دات نت
عدس از جمله حبوبات پرخاصیتی است که در پخت انواع آشها، عدس پلو و بعضی خوراکها مورد استفاده قرار میگیرد. اگرچه در کشور ما تنها از عدس معمولی یا همان عدس سبز در پخت غذا استفاده میشود ولی نوع دیگری از عدس نیز وجود دارد که آن را عدس قرمز یا همان دال عدس میگویند. این نوع عدس در غذاهای هندی و پاکستانی بسیار مورد استفاده قرار میگیرد؛ در ضمن دالعدس را به صورت لپهای عرضه و مصرف میکنند.
خواص غذایی
ـ عدس دارای طبیعتی معتدل ولی خشک است.
ـ همانطور که میدانید، عدس منبع غنی پروتئین گیاهی است؛ به طوری که مقدار پروتئین موجود در ۱۵گرم عدس، بسیار بیشتر از ۱۵ گرم گوشت گاو است.
علاوه بر پروتئین، عدس حاوی اسیدهای آمینه مختلف، ویتامینهای گوناگون از جمله ویتامین B و مواد معدنیای همچون آهن، کلسیم و فسفر است.
خواص درمانی
ـ عدس به علت داشتن آهن، برای رفع کمخونی و افزایش شیر مادران شیرده مفید است.
ـ عدس نفاخ، دیرهضم و کاهشدهنده میل جنسی است؛ در ضمن زیادهروی در خوردن آن سبب غلیظشدن خون و کند شدن جریان آن در رگها میشود.
ـ اغلب ما هر سال یک بار، عدس را خیسانده و برای سبزکردن سبزه مورد استفاده قرار میدهیم، درحالیکه جوانه عدس نیز مانند جوانه گندم و ماش بسیار پرخاصیت است.
ـ عدس، لعابدار است و به همین علت مصرف آن برای ناراحتیهای رودهای توصیه میشود.
یک پیمانه عدس پخته چه دارد؟
منبع : آشبزی دات نت
:: اطلاعیه :
شماره تماس با ما
0935-5040442
مسئولیت فروشگاه کندو فقط تا درب شرکت منزل و برای مشتریان محترم شهرستان تا درب پست یا ترمینال میباشد. مراجعه حضوری برای خرید اجناس امکان پذیر نبوده و تحویل کالاها فقط به صورت در محل انجام می گردد. هزینه ی حمل در برخی از مواقع با تخفیف و در برخی دیگر به صورت کامل بر روی فاکتور مشتریان محترم محاسبه خواهد شد که پس از ثبت سفارش توسط ایشان، میزان آن مشخص خواهد شد . همچنین زمان تحویل سفارشات در قسمت توضیحات کالاها در سایت ذکر شده و معمولا بین ۲ تا ۳ ساعت خواهد بود. تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه بوده و دارای تاریخ انقضای معتبر می باشد. قیمت کالاهای این سایت همان قیمت درج شده روی آنهاست. همچنین خرید عمده ی محصولات با هماهنگی تلفنی و با تخفیف برای مشتریان محترم امکان پذیر خواهد بود.
:: شرایط بازپس گیری کالا در فروشگاه کندو :
شرایط مرجوع کردن این نوع از کالاها به شرح زیر است :
۱- فقط کالاهایی که تاریخ انقضای آنها معتبر نباشند و بسته بندی آنها توسط پیک سهوا مخدوش شده باشد و فقط تا ۲۴ ساعت بعد از خرید امکان بازپس گیری دارد ۲- کالا به همان شکل که تحویل داده شد به همان شکل تحویل گرفته خواهد شد. ۳- کالای مرجوع شده فقط با کالای جایگزین و اصلاح شده تعویض می گردد .واریز به کارت به طور کلی انجام نمیشود و وجه اضافی به اعتبار کاربر در سایت اضافه شده و تماما قابل خرید با قیمت روز کالاها است .