X


بازدید کننده گرامی خوش آمدید
دوشنبه 6 خرداد
لیست خرید من
                                                                                                                                                                            نمایش خبر
                                                                                                                                                                            ریزه کاری هایی که هر خانم یا آقای خانه بهتر است بداند

                                                                                                                                                                             


                                                                                                                                                                            :: روغن کمکی 
                                                                                                                                                                            پیش از سرخ کردن میگو و ماهی درون ماهیتابه از داغ شدن روغن مطمئن شوید و سپس مقدار اندکی نمک درون روغن بریزید. این کار مانع چسبیدن گوشت ماهی یا میگو به ظرف می شود. 

                                                                                                                                                                            :: گوجه در آب 
                                                                                                                                                                            اگر در خانه گوجه فرنگی ای دارید که نرم و پلاسیده شده، بهترین کار برای بانشاط کردن آن این است که به مدت ۱۰ ساعت گوجه فرنگی را درون یک ظرف آب سرد در یخچال قرار دهید. 

                                                                                                                                                                            :: بازگشت 
                                                                                                                                                                            اگر پس از آبکش کردن ماکارونی یا اسپاگتی رشته های آن به هم چسبید، دوباره آن را درون آب جوش بازگردانید و اجازه دهید یک دقیقه روی حرارت بماند. سپس آن را آبکشی کنید. 

                                                                                                                                                                            :: سرکه ضد شیرینی 
                                                                                                                                                                            اگر غذایی تهیه کردید که بیش از اندازه شیرین شده است، بهترین کار برای از بین بردن شیرینی آن این است که ذره ذره به آن سرکه اضافه کنید تا این طعم متعادل شود. 

                                                                                                                                                                            :: نان اره ای 
                                                                                                                                                                            برای بریدن نان بهتر است از کارد اره ای استفاده کنید و پیش از برش، کارد را برای مدت کوتاهی درون آب جوش فرو کنید. 

                                                                                                                                                                            :: در تاریکی 
                                                                                                                                                                            برای جلوگیری از جوانه زدن سیب زمینی ها آنها را در جای تاریک، خشک و به دور از رطوبت قرار دهید. 

                                                                                                                                                                            :: هویج ضد بو 
                                                                                                                                                                            افرادی که پس از خرد کردن پیاز و شستن کارد هنوز نسبت به بوی پیاز روی کارد حساسند، برای برطرف کردن این بو کافی است یک هویج را با کمک کارد حلقه حلقه کنند. 

                                                                                                                                                                            :: پیاز در برنج 
                                                                                                                                                                            برای از بین رفتن بوی دودگرفتگی برنج بهترین کار، پوست کندن یک پیاز و قرار دادن آن در قابلمه است. بعد از ۱۰ دقیقه پیاز بوی دود را از برنج می گیرد. 

                                                                                                                                                                            :: کیک شکری 
                                                                                                                                                                            اگر در خانه کیک می پزید و برای جدا کردن کیک از ظرف دچار مشکل می شوید، پیش از ریختن مایه کیک درون ظرف مقداری شکر ته ظرف بپاشید. این کار کمک می کند تا کیک به ته ظرف نچسبد. 

                                                                                                                                                                            :: نرم کننده پر فایده 
                                                                                                                                                                            بهترین روش برای نرم و ترد کردن گوشت آن است که گوشت را در مخلوطی از روغن زیتون خوراکی بدون بو و سرکه قرار داده و اجازه دهید به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون آن خیس بخورد. 

                                                                                                                                                                            :: موزآلومینیومی 
                                                                                                                                                                            یکی از بهترین روش های نگهداری درازمدت از موز و پیشگیری از سیاه شدن و تغییر رنگ دادن این میوه، آن است که موز را درون کاغذ آلومینیومی بپیچید و درون جا میوه ای یخچال قرار دهید. 

                                                                                                                                                                            :: لیموترش روی دستان شما 
                                                                                                                                                                            گاهی ممکن است برای تهیه غذا دائم با پیاز سر و کار داشته باشید. در این حالت دستتان به بوی پیاز آغشته می شود. برای از بین بردن این بو کافی است پوست دستتان را با کمک برشی از لیموترش تازه ماساژ دهید. 

                                                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                            ::: ترد شدن كلم قرمز 
                                                                                                                                                                            اگر كلمهایی كه می خواهید برای سالاد استفاده كنید سفت به نظر می رسند، برای ترد شدن آنها از این دو روش استفاده كنید : 

                                                                                                                                                                            :: روش نخست : مقداری آب داخل ظرف ریخته و روی اجاق گاز بگذارید. دو قاشق غذاخوری سركه به آن اضافه كنید. كلمها را خرد كنید و داخل آب جوش و سركه بریزید. بعد از دو جوش، آنها را داخل آبكش بریزید تا آبش خارج شود و در ضمن خنك شود. میبینید كه چقدر ترد و خوشمزه میشود. 

                                                                                                                                                                            :: روش دوم : می توانید كلم خردشده را در ظرف فلزی ریخته و برای چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید، بسیار ترد میشود. 



                                                                                                                                                                            :: پختن اسفناج 
                                                                                                                                                                            برای پختن اسفناج كمی آب داخل ظرف اسفناج بریزید و حرارت را كم كنید اما برای آنكه اسفناج در ظرف بالا نیاید، در قابلمه‌ای كوچكتر از قابلمه‌ای كه روی گاز گذاشته‌اید انتخاب كنید و روی اسفناجها بگذارید. با این كار اسفناج از ظرف بالا نمیآید. 

                                                                                                                                                                            :: تازه نگه داشتن سبزیهای خرد نشده 
                                                                                                                                                                            اگر فرصت خرد كردن سبزیهای پاك كرده را ندارید، آنها را داخل كیسه فریزر گذاشته و داخل فریزر قرار دهید. موقع استفاده آن را از فریزر خارج كرده و قبل از آب شدن یخ آن، سبزی را رنده كنید، هم ریز میشود و هم طعم سبزی تازه را میدهد. البته بهتر است برای رنده كردن از دستكش استفاده كنید تا دست شما سرمای زیادی را حس نكند. 

                                                                                                                                                                            :: سبز ماندن سبزیجات 
                                                                                                                                                                            اگر مایلید سبزی آش یا سبزیجات دیگر مانند نخودفرنگی یا لوبیاسبز، سبز بمانند و رنگ كدر به خود نگیرند، از این روش استفاده كنید: در مدت پخت، در ظرف را باز بگذارید یا یكچهارم قاشق چایخوری جوش شیرین به سبزیجات مذكور اضافه كنید. 

                                                                                                                                                                            :: پوست كندن گوجه فرنگی 
                                                                                                                                                                            ابتدا گوجه‌ها را به مدت ۸ ثانیه داخل آب جوش قرار دهید و بعد آن را داخل آب سرد بیاندازید. پوست گوجه‌ها براحتی جدا میشود. 

                                                                                                                                                                            :: پوست كندن سیر 
                                                                                                                                                                            می توانید سیر را برای چند دقیقه داخل آب گرم قرار دهید تا پوست آن براحتی جدا شود. راه دیگر این است كه با گوشتكوب ضربه‌ای آرام به سیر بزنید تا پوست آن راحت جدا شود. 



                                                                                                                                                                            ::: پوست كندن باقالا 

                                                                                                                                                                            :: روش نخست : با كارد آشپزخانه از بالا تا پایین باقالای درسته را خراش دهید. با فشاری مختصر مغز باقلا بیرون خواهد پرید. 

                                                                                                                                                                            :: روش دوم : برای جدا كردن پوست دوم باقالا روی پوست اول آن كمی نمك بپاشید و پس از پنج دقیقه پوست را جدا كنید. 

                                                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                            :: روش پختن نخود فرنگی 
                                                                                                                                                                            وقتی می خواهید نخود فرنگی را بپزید، آن را با غلافش بپزید. بعد از پخت، نخود فرنگی از غلاف جدا می شود و روی آب می آید. این كار سبب میشود نخود فرنگی طعم بهتری هم پیدا كند. 

                                                                                                                                                                            :: از بین بردن تلخی كاهو 
                                                                                                                                                                            اگر كاهوی سالادی تلخ شده است، میتوانید آن را چند دقیقه‌ای (حدود ۱۵ دقیقه) داخل آبنمك سرد قرار دهید. با این كار تلخی كاهو گرفته خواهد شد. 

                                                                                                                                                                            :: بیرون راندن حشرات از سبزیجات 
                                                                                                                                                                            برای اینكه حشرات داخل سبزیجاتی مانند كلم، گل كلم و نظایر آن را بیرون بیاورید، ۱۵ دقیقه آن را در آب سردی فرار دهید كه با چند قاشق چایخوری نمك یا سركه مخلوط كرده‌اید 

                                                                                                                                                                            :: از بین بردن پلاسیدگی كاهو و كرفس 
                                                                                                                                                                            كمی آبلیمو در آب سرد ریخته، سپس كاهو و كرفس را در آن خیس كنید و چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا تازگی خود را به دست آورد. 

                                                                                                                                                                            :: جلوگیری از پلاسیده شدن هویج 
                                                                                                                                                                            قبل از گذاشتن هویج درون یخچال سر و ته هویج را ببرید. سر هویج رطوبت آن را گرفته، هویج را خشك و پلاسیده می كند. 

                                                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                            منبع: سالی جون

                                                                                                                                                                            تاریخ انتشار:یکشنبه 30 مهر 1396

                                                                                                                                                                            چه خبر از کندو ؟

                                                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                            :: اطلاعیه : 

                                                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                            تغییر شماره تلفن فروشگاه تا اطلاع ثانوی 

                                                                                                                                                                            شماره تلفن جدید:

                                                                                                                                                                            0935-5040442


                                                                                                                                                                            این فروشگاه فقط در شهر تهران خدمت رسانی می کند و چنانچه درخواستی از سوی شهرستان وجود داشت می بایست نخست توسط مدیریت بررسی گردد. مراجعه حضوری برای خرید اجناس فعلا امکان پذیر نبوده و تحویل کالاها فقط به صورت در محل انجام می گردد. هزینه ی حمل در برخی از مواقع رایگان بوده و در برخی از مواقع با تخفیف و در برخی دیگر به صورت کامل بر روی فاکتور مشتریان محترم محاسبه خواهد شد که پس از ثبت سفارش توسط ایشان، میزان آن مشخص خواهد شد . همچنین زمان تحویل سفارشات در قسمت توضیحات کالاها در سایت ذکر شده و معمولا بین ۲ تا ۳ ساعت خواهد بود. تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه بوده و دارای تاریخ انقضای معتبر می باشد. قیمت کالاهای این سایت همان قیمت درج شده روی آنهاست. همچنین خرید عمده ی محصولات با هماهنگی تلفنی و با همان قیمت مصرف کننده برای مشتریان محترم امکان پذیر خواهد بود. 


                                                                                                                                                                            :: شرایط بازپس گیری کالا در فروشگاه کندو : 

                                                                                                                                                                            مرجوع کردن کالاهای خریداری شده که در سایت عکس ندارند بدون نیاز به ارائه ی دلیل از سوی مشتری قابل پذیرش است. شرایط مرجوع کردن این نوع از کالاها به شرح زیر است  :

                                                                                                                                                                            ۱- کالا فقط تا ۲۴ ساعت بعد از خرید امکان بازپس گیری دارد ۲- کالا به همان شکل که تحویل داده شد به همان شکل تحویل گرفته خواهد شد. ۳- این طرح شامل کالاهای پروتئینی نمی شود. ۴- کالای مرجوع شده فقط با کالای جایگزین تعویض می گردد و درصورت درخواست مشتری جهت عودت وجه آن کالا ، فروشگاه پس از کسر مبلغ ۱۰.۰۰۰ ریال از کل مبلغ الباقی را به مشتری عودت می دهد  . لازم به ذکر است که مرجوع کردن دیگر کالاها فقط در صورت مخدوش بودن بسته بندی و یا عدم اعتبار تاریخ انقضا انجام می پذیرد.