X


بازدید کننده گرامی خوش آمدید
پنجشنبه 1 آذر
لیست خرید من
                                                                                                                                                                            نمایش خبر
                                                                                                                                                                            شیوه تهیه ی شیرینی کادایف گردویی

                                                                                                                                                                             
                                                                                                                                                                            :: مواد لازم :
                                                                                                                                                                            ۱. رشته تل کادایف:  100 گرم
                                                                                                                                                                             
                                                                                                                                                                            ۲. کره : 50 گرم 
                                                                                                                                                                            ۳. شیر عسل : نصف قوطی
                                                                                                                                                                            ۴. گردو : آسیاب یا نیم کوب یک پیمانه 
                                                                                                                                                                            ۵. دارچین : نصف قاشق چایخوری 
                                                                                                                                                                            ۶. شکلات تخته ای : به میزان لازم 
                                                                                                                                                                            ۷. پودر نارگیل : به میزان لازم 
                                                                                                                                                                            ۸. آب : نصف پیمانه
                                                                                                                                                                             
                                                                                                                                                                            لینک خرید مواد لازم در کندو

                                                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                            روش طبخ :  ابتدا رشته ها را خرد کرده و داخل تابه با کره کمی تفت دهید. مراقب باشید تا رشته ها نسوزند.اکنون شیر عسل و نصف پیمانه آب به آن اضافه کنید تا شیرینی شیر عسل به خورد رشته ها برود و ضمنا کمی هم نرم شوند.اکنون گردو را اضافه کنید و با چشیدن، مزه اش را تنظیم کنید. چنانچه احساس کردید کم شیرین است شیر عسل بیشتری به آن اضافه نمایید. می توانید برای نوع گردویی این باقلوا از دارچین نیز استفاده نمایید. هل، زنجفیل از دیگر طعم دهنده هایی هستند که می توانید به دلخواه برای این باقلوا استفاده کنید. گردو هم می تواند نیم کوب باشد تا کمی زیر دندان بیاید. این شیرینی می تواند بسته به ذائقه شما خیلی سفت و شکننده یا نرم باشد. اگر از تردی و کرانچی بودن رشته ها خوشتان می آید آب کمتری بریزید یا به طور کلی آب را حذف کنید. با نصف پیمانه آب و کمی جوشیدن، رشته ها نیمه نرم و نیمه ترد می شوند. پس به این نکته توجه داشته باشید. اکنون مواد که داخل تابه یکدست شدند، یک قالب باقلوا یا یک ظرف لبه کوتاه را با فویل ضخیم بپوشانید و با کره چرب کرده و مواد را داخل آن ریخته و پرس کنید سپس سطح رویی آن را با خطوط مشخص برش سطحی بزنید و در یخچال قرار دهید سپس پس از دو الی سه ساعت از یخچال بیرون بیاورید و برش کامل بزنید و سرو نمایید . 

                                                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                            منبع : نمناک

                                                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                            تاریخ انتشار:دوشنبه 7 خرداد 1397

                                                                                                                                                                            چه خبر از کندو ؟

                                                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                            :: اطلاعیه : 

                                                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                            شماره تماس با ما 

                                                                                                                                                                            0935-5040442


                                                                                                                                                                            مسئولیت فروشگاه کندو فقط تا درب شرکت منزل و برای مشتریان محترم شهرستان تا درب پست یا ترمینال میباشد. مراجعه حضوری برای خرید اجناس امکان پذیر نبوده و تحویل کالاها فقط به صورت در محل انجام می گردد. هزینه ی حمل در برخی از مواقع با تخفیف و در برخی دیگر به صورت کامل بر روی فاکتور مشتریان محترم محاسبه خواهد شد که پس از ثبت سفارش توسط ایشان، میزان آن مشخص خواهد شد . همچنین زمان تحویل سفارشات در قسمت توضیحات کالاها در سایت ذکر شده و معمولا بین ۲ تا ۳ ساعت خواهد بود. تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه بوده و دارای تاریخ انقضای معتبر می باشد. قیمت کالاهای این سایت همان قیمت درج شده روی آنهاست. همچنین خرید عمده ی محصولات با هماهنگی تلفنی و با تخفیف برای مشتریان محترم امکان پذیر خواهد بود. 


                                                                                                                                                                            :: شرایط بازپس گیری کالا در فروشگاه کندو : 

                                                                                                                                                                            شرایط مرجوع کردن این نوع از کالاها به شرح زیر است  :

                                                                                                                                                                            ۱- فقط کالاهایی که تاریخ انقضای آنها معتبر نباشند و بسته بندی آنها توسط پیک سهوا مخدوش شده باشد و فقط تا ۲۴ ساعت بعد از خرید امکان بازپس گیری دارد ۲- کالا به همان شکل که تحویل داده شد به همان شکل تحویل گرفته خواهد شد. ۳- کالای مرجوع شده فقط با کالای جایگزین و اصلاح شده تعویض می گردد .واریز به کارت به طور کلی انجام نمیشود و وجه اضافی به اعتبار کاربر در سایت اضافه شده و تماما قابل خرید با قیمت روز کالاها است .